Aszalt szilvával töltött karaj édesburgonyával


Hozzávalók: 

  • 2 db édesburgonya
  • 9 szelet sertéskaraj
  • 1 gerezd fogkhagyma
  • 20 szem aszalt szilva
  • 2 csipet só
  • 1 csipet őrölt feketebors
  • 9 karika füstöltkolbász
  • 5 dkg sajt
  • 3 evőkanál olaj 


Elkészítése

Az édesburgonyát hámozd meg majd nyolcadold, a karajszeleteket klopfold ki vékonyra. Ezután minden szelet húshoz 2 db szilvát vegyél. Ezt tekerd bele a húsba. Ha kész fogj egy tepsit, tedd bele az édesburgonyát, locsold meg olajjal, sózd és borsozd. Rázd össze, hogy mindenhol bekenje az olaj. Ha ezzel megvagy mehet mellé a husi. A kolbászkarikákat tedd a husi tetejére, majd mehet rá a vékonyra vágott sajt is. A fokhagymát és a maradék szilvát vágd nagyon apróra és szórd meg vele a burgonyát. 160 fokon légkeverés mellett süsd. 

Minden jog fenntartva 2013
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el