Fokhagymás petrezselymes burgonya


Hozzávalók:

  • 1 kg burgonya
  • petrezselyem
  • víz 
  • olaj
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 2 teáskanál só 


Elkészítése: 

A burgonyát meghámozod, felkockázod (ne túl kicsire) majd megfőzöd sós vízben. Ha kész öntsd le róla a vizet és hagyd lecsepegni. Ugyan abban az edényben amiben főzted hevíts fel kb 2-3 evőkanál olajat, szórj bele 1 csapott evőkanál petrezselyem zöldet (lehet szárított is) és kicsit pirítsd meg az olajban, dobd bele a fokhagymát amit már fokhagymanyomóval átnyomtál, jól keverd össze hogy az olaj átvegye a hagyma ízét. Borítsd bele a krumplit és keverj rajta párat hogy mindenhol petrezselymes legyen! 

Minden jog fenntartva 2013
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el