Hamis tiramisu
Hozzávalók:
- 2 csomag babapiskóta
- 2 nagy doboz natúr joghurt
- lekvár (sárgabarack, fekete ribizli, málna, meggy) ami kicsit savanyúbb
- fahéj
- 2 csomag vaníliás cukor
Elkészítése:
NEM KELL SÜTNI A 2 doboz joghurtot keverd össze a 2 csomag vaníliás cukorral, majd fogj egy edényt, - lehet műanyag, jénai vagy kerámia teljesen mindegy - az aljára lefekteted sorban a piskótát. Nyakon öntöd a joghurttal de csak annyira hogy szépen befedje.Ezután jön a lekvár, amit vagy szétkensz rajta vagy csak kanalazod, a lényeg hogy jusson rá! Megint jöhet egy sor piskóta de most keresztbe rakd! Ezt ismétled addig, hogy a tetejére piskóta és joghurt kerüljön. A tetejét megszórhatod fahéjjal vagy csokireszelékkel! Tedd a hűtőbe hogy a piskóta fel tudja szívni a joghurtot! Kb 2-3 óra. Kész is!
