Rakott palacsinta


Hozzávalók:

  • Kb. 30-40 db palacsinta
  • 1 nagy doboz főzőtejszín 

Töltelékeknek

  • :1/2 kg túró
  • 1 citrom
  • 1 evőkanál tejföl
  • 1 csomag vaníliás főzős pudingpor
  • 4 dl tej
  • 3 evőkanál cukor
  • kakaó
  • fahéj
  •  cukor
  • baracklekvár 
  • mazsola


Elkészítése: 

Süsd meg a palacsintákat majd töltsd meg ízlés szerint bármivel! Fogj egy magas tálat vagy edényt, amit betudsz majd tenni a sütőbe! A töltött palacsintákat rétegezve fektesd bele egy sor széltében egy sor hosszában és így folytasd amíg el nem fogy, rosszabb esetben amíg tart a tál fala. Ha kész vagy öntsd le a tejszínnel majd a tetejére szórj kevés fahéjat, és baracklekvárt.Tedd az előmelegített sütőbe kb 20 percre. Ha kész már tálalhatod is! 

Töltelékek: 

Túró: A túrót összekevered a cukorral, a tejföllel, és a citrom reszelt héjával,, esetleg mazsolával

Puding: A csomagolás szerint főzd meg a pudingot de a fél liter helyett csak 4 dl tegyél bele így sűrűbb lesz.

Fahéj: 1 evőkanál fahéjat kb 3 evőkanál cukorral keverj el.

Minden jog fenntartva 2013
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el