Rakott palacsinta
Hozzávalók:
- Kb. 30-40 db palacsinta
 - 1 nagy doboz főzőtejszín
 
Töltelékeknek
- :1/2 kg túró
 - 1 citrom
 - 1 evőkanál tejföl
 - 1 csomag vaníliás főzős pudingpor
 - 4 dl tej
 - 3 evőkanál cukor
 - kakaó
 - fahéj
 - cukor
 - baracklekvár
 - mazsola
 
Elkészítése:
Süsd meg a palacsintákat majd töltsd meg ízlés szerint bármivel! Fogj egy magas tálat vagy edényt, amit betudsz majd tenni a sütőbe! A töltött palacsintákat rétegezve fektesd bele egy sor széltében egy sor hosszában és így folytasd amíg el nem fogy, rosszabb esetben amíg tart a tál fala. Ha kész vagy öntsd le a tejszínnel majd a tetejére szórj kevés fahéjat, és baracklekvárt.Tedd az előmelegített sütőbe kb 20 percre. Ha kész már tálalhatod is!
Töltelékek:
Túró: A túrót összekevered a cukorral, a tejföllel, és a citrom reszelt héjával,, esetleg mazsolával
Puding: A csomagolás szerint főzd meg a pudingot de a fél liter helyett csak 4 dl tegyél bele így sűrűbb lesz.
Fahéj: 1 evőkanál fahéjat kb 3 evőkanál cukorral keverj el.
