Rántott sajt


Hozzávalók:

  • 35 dkg trappista sajt
  • 1 db tojás
  • 1-2 ek liszt
  • olaj a sütéshez

 

Elkészítés:

A sajtot lereszelem, beleütöm a tojást, jól összekeverem, majd először 1 ek lisztel vegyítem, az sem jó ha túl lágy és az sem ha túl kemény. Ez függ a tojás nagyságától, a sajt víztartalmától. Picit hagyom állni, majd tetszőleges nagyságú golyókat formálok belőle és kisütöm forró olajban. NEM, NEM FOG SZÉTFOLYNI. Ha nem hiszed el dobj bele az olajba egy kicsi darabot. Aranybarnára sütjük,frissen tálaljuk.

Minden jog fenntartva 2013
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el