Rizs


Hozzávalók:

  • 35 dkg rizs
  • 2-3 csapott teáskanál ételízesítő
  • 2 evőkanál olaj
  • 1,7x-es víz mennyisége a rizsnek 

Elkészítése: 

Ha egy dolgot nem felejtesz el akkor tökéletes köretet kapsz! 1,7x-es mennyiségű víz kell mindig a rizshez. Az olajban megpirítod egy kicsit a rizst, pont annyira csak hogy kifehéredjen! Felöntöd a vízzel, só helyett ételízesítőt (vegetát) tedd bele. Ha felforr a víz akkor vedd takarékra és takard le. NE KEVERGESD! Amikor már teljesen elfogyott a víz a rizsről, akkor leveheted a tűzről.

Minden jog fenntartva 2013
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el