Sajtleves


Hozzávalók:

  • 5 tömlős natúr sajt
  • 20 dkg trappista sajt
  • 1 erőleves kocka
  • csipet só
  • csipet bors
  • kevés petrezselyem
  • 3 l víz
  • 10 dkg szárított zsemlekocka

Elkészítése:

A vízet felforraljuk, beledobjuk az erőleves kockát, belenyomjuk a tömlős sajtokat, jól elkeverjük hogy homogén anyagot kapjunk. A trappista 3/4-t felkockázzuk kb 1 cm darabokra, majd beleszórjuk, sózzuk borsozzuk ízlés szerint. Addig kell főzni míg a trappista kockák kicsit felolvadnak.

Forrón tálaljuk, a tányérba beledobálunk pár szem kocka sajtot még, egy pici petrezselyem zöldet, amit felaprítunk és adunk hozzá szárított zsemlekockát.

Minden jog fenntartva 2013
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el