Sült csirkecomb


Hozzávalók:

  • 8 db felső csirkecomb
  • 2 evőkanál olaj
  • 1 evőkanál sültcsirke fűszersó (Aldi)
  • 1 kk méz
  • 4-5 csepp Worcestershire szósz
  • 1 ek sűrített paradicsom
  • 1,5 dl. víz
  • csipet bors


Elkészítés:

A csirkecombokat megmossuk, de a bőrt rajtahagyjuk, megszárítjuk. A többi hozzávalót egy tálban összekeverjük és beletesszük a húst. Hagyhatod állni akár egész éjszaka is de ha nincs időd akkor legalább fél órát hagy pihenjen. Egy alacsonyabb falú tepsiben elrendezzük a virgácsokat és ráöntjük az összes szószt. Alufóliával letakarjuk, és sütőben 180 fokon kb 40 percig sütjük. Ezután levesszük a fóliát, meglocsoljuk a saját zsírjával és még kb. 15-20 percig ropogósra sütjük a bőrét, közben locsolgatjuk. 

Minden jog fenntartva 2013
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el