Sült csirkecomb
Hozzávalók:
- 8 db felső csirkecomb
- 2 evőkanál olaj
- 1 evőkanál sültcsirke fűszersó (Aldi)
- 1 kk méz
- 4-5 csepp Worcestershire szósz
- 1 ek sűrített paradicsom
- 1,5 dl. víz
- csipet bors
Elkészítés:
A csirkecombokat megmossuk, de a bőrt rajtahagyjuk, megszárítjuk. A többi hozzávalót egy tálban összekeverjük és beletesszük a húst. Hagyhatod állni akár egész éjszaka is de ha nincs időd akkor legalább fél órát hagy pihenjen. Egy alacsonyabb falú tepsiben elrendezzük a virgácsokat és ráöntjük az összes szószt. Alufóliával letakarjuk, és sütőben 180 fokon kb 40 percig sütjük. Ezután levesszük a fóliát, meglocsoljuk a saját zsírjával és még kb. 15-20 percig ropogósra sütjük a bőrét, közben locsolgatjuk.