Zsidó tojás


Hozzávalók: 

  • 6 db tojás
  • 2 közepes fej lilahagyma
  • 2 ek libazsír vagy vaj
  • 1,5 ek mustár
  • 0,5 kávéskanál fűszerpaprika (elhagyható)
  • só ízlés szerint
  • fekete bors ízlés szerint (frissen őrölt) 


Elkészítése: 

A tojásokat megfőzzük, megpucoljuk, tálba tesszük és villával összetörjük. Hozzáadjuk a mustárt, a libazsírt vagy vajat és a finomra vágott lilahagymát. A fűszerekkel (pirospaprika, só, bors) ízesítjük. Ha tálalás előtt hűtőben tartjuk, fogyasztás előtt fél órával vegyük ki, hogy kenhető állagú legyen.

Minden jog fenntartva 2013
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el